ПРАЗНИК НА ГРАД ВАРНА

0 Comment

По повод празника на град Варна 15.08.19 г. ще е неработен ден и за Ветеринарна клиника Оптивет!

Ние от екипа на Оптивет ви пожелаваме Весел празник!